petak, 29. svibnja 2015.

Povrtni ražnjići


Sastojci  6 osoba
2 klipa mladog kukuruza
20 dag šampinjona
Vegeta
20 dag cherry rajčica
2 tikvice
1 glavica ljubičastog luka

Priprema
1.Povrće i gljive (može i povrće po vlastitom izboru) očistite, operite i narežite na manje dijelove ili ploške. Klipove kukuruza skuhajte u komadu te potom na isti način narežite.
2.Tako pripremljene ražnjiće pecite na roštilju s malo masnoće 15 minuta, često ih okrećući. Na kraju još vruće ražnjiće posipajte Vegeta Twistom.

Posluživanje
Poslužite uz kuhanu rižu.

Savjet
Povrće poput brokule, karfiola ili mrkve prethodno blanširajte nekoliko minuta u kipućoj vodi kako bi se bolje pripremilo na roštilju i ne bi bilo previše tvrdo.

Nema komentara:

Objavi komentar