subota, 30. svibnja 2015.

Francusko predjelo od celera


Sastojci  10 osoba

1 kom. srednje veliki celerov korijen
3 žlice majoneze
3 žlice kiselog vrhnja ili jogurt
po iskustvu so, papar
po ukusu sok limuna
3-4 kom. tvrdokuhana jaja
po izboru maslina- crnih
koliko je potrebno stariji kruh za tostiranje ili fini sa sjemenkama

Priprema

1.Celerov korijen na pola skuhati – da bude razmjerno tvrd ili ga raspolovite
2.Ogulite ga i naribajte kao jabuke
3.Odmah ga zakiselite po ukusu limunovim sokom, umiješajte majonezu, vrhnje, posolite, popaprite, možete i druge sastojke po ukusu, ne treba se pridržavati recepta.
4.Jaja ogulite i naribajte kao jabuke
5.Tostirajte kruh i mažite domaćim namazom ja to radim ovako i ovako i ovako

Nema komentara:

Objavi komentar